Είτε είστε ένας τοπικός Σύλλογος που ασχολείται με μικρούς αγώνες τρεξίματος στο βουνό, είτε ένας Επαγγελματίας διοργανωτής αγώνων που χειρίζεται μεσαίου αλλά και μεγάλου αριθμό αθλητών. Μπορεί να χρειάζεστε χρόνους τερματισμού ή ενδιάμεσα σπλιτ σε διάφορα σημεία του αγώνα ή ακόμα χρόνους για διαφορετικά αθλήματα όπως γίνεται στο τρίαθλο, το σύστημα ηλεκτρονικής χρονομέτρησης της εταιρίας Chronotrackμπορεί να ανταποκριθεί από μερικούς εκατοντάδες αθλητές μέχρι και μερικές χιλιάδες αθλητών δίνοντας άμεσα αποτελέσματα σε όλους τους αθλητές μόλις περάσουν την γραμμή τερματισμού.

Παρεχόμενες Υπηρεσίες

Εκτός από το χρόνο τερματισμού και τον καθαρό χρόνο παρέχουμε την δυνατότητα για καταγραφή splittimes.Σε έναν ημιμαραθώνιο μπορεί να θέλουμε να καταγράψουμε και τον χρόνο στο 5km10kmκαι 15km.Με το σύστημα χρονομέτρησης έχουμε την δυνατότητα να καταγράφουμε (επιπλέον χρέωση για liveμετάδοση), τον χρόνο στα συγκεκριμένα splits.

 

UHFChipΧρονομέτρησης μιας Χρήσης

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε Chipχρονομέτρησης ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ τα οποία μπορούμε σε συνεννόηση με τους διοργανωτές να τα αποστείλουμε ταχυδρομικός εκ των προτέρων στους Αθλητές. Το πλεονέκτημα με το ChipΧρονομέτρησης ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ είναι ότι δεν απαιτείται η συλλογή του μετά τον τερματισμό αλλά και η τοποθέτηση του είναι αρκετά εύκολη.

Το σύστημα αυτό χρησιμοποιείται στο φημισμένο Μαραθώνιο της Νέας Υόρκης και σε πολλούς άλλους μεγάλους αγώνες διεθνώς .

 

Αποτελέσματα - Δείτε την Σελίδα Αποτελεσμάτων

Σχολιασμός Σύστημα - Δείτε το σύστημα σχολιασμού (Announcersystem)

Όταν θέλετε το καλύτερο RFID ChipTimingSystemτότε θα πρέπει να συνεργαστείτε μαζί μας!

© 2019 Chronosystems IKE. All Rights Reserved. Designed Chronosystems

Please publish modules in offcanvas position.